Over MIKS

MIKS
Onze eigen zoektocht naar de perfecte poster, naar bijzondere wanddecoratie en onze liefde voor zowel grafische vormen als interactief design bracht ons het idee voor MIKS. Een compositie wandvormen die je kunt samenstellen naar eigen smaak en budget en welke bovendien op een later moment aan te vullen of te veranderen is.

KLEUREN EN VORMEN
We verkopen MIKS in 6 standaard kleuren waarvan er 1 blank gelakt is. Daarnaast vullen we de collectie graag aan met extra/tijdelijke kleuren. De collectie bestaat uit 10 verschillende vormen die los te koop zijn zodat je je eigen compositie kunt maken.

VOORBEELDEN EN SPIJKERPATROON
Omdat we ons kunnen voorstellen dat niet iedereen het makkelijk vindt om zelf een compositie te maken hebben we ook 7 voorbeeld-composities samengesteld. Wanneer de keuze valt op 1 van deze voorbeelden, is het wel zo handig dat je ook weet hoe je het dan op moet hangen. Daarvoor kun je gebruik maken van ons spijkerpatroon, vergelijkbaar met een naaipatroon maar dan om de positie van de spijkers te bepalen bij het gekozen voorbeeld.